Weekendje Maastricht als verrassing

Op de redactie van hotelsmaastricht.net ontvangen we regelmatig berichten van lezers. Dit kunnen vragen, suggesties en tips of juist leuke ervaringen zijn die men meemaakt in Maastricht! Daarom heeft de redactie besloten om een forum te starten, deze word momenteel ontwikkeld en zal snel online geplaatst worden. Lees hieronder het laatste berichtje wat we kregen van een lezer :-).

Romantisch weekendje tijdens de kerstmarkt in Maastricht!

Volgende week ga ik mijn Arus verrassen met een weekendje Maastricht. Niet zomaar een weekendje weg maar een romantisch weekendje weg omdat we dan 5 jaar samen zijn. Ik ben alleen nog heel benieuwd hoe ik het haar die vrijdag ga vertellen want ze weet natuurlijk van niks. Ik kon kiezen tussen een weekendje Middelburg of Maastricht maar aangezien er volgende week zaterdag de eerste shopping night begint was de keuze snel gemaakt. We zijn allebei gek op shoppen en na het shoppen kan zij zich helemaal uitleven op de kerstmarkt die tot 8 uur duurt. Via deze site heb ik voor nog geen 130 euro een weekendovernachting bij Novotel kunnen boeken met alles er op en eraan. Ik hoop dat het zoals alle andere weekendjes weg die we samen hebben een succes zal worden. Mochten jullie nog culinaire tips hebben laat het me weten. Ik houd jullie op de hoogte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *