Amrâth Hotel DuCasque

Het Amrâth Hotel Du Casque in Maastricht is een goed bezocht hotel. Het staat bekend om zijn gastvrijheid en dat het zich bevindt aan het Vrijthof. Alle kamers van het hotel zijn voorzien van een telefoon, televisie, radio, internet en een badkamer met een bad en/of douche, föhn en toilet. Dus wie u ook meeneemt, er is voor ieder wat wils. Al vanaf € 54,50 verblijft u per persoon, per nacht in het Amrâth Hotel DuCasque, dat een gemiddeld een 7.4 scoort.

  • Reserveren kan bij booking.com
  • Laagste prijs garantie bij hotelspecials.nl

Amrâth Hotel DuCasque

Omschrijving van het Amrâth DuCasque

Het Amrâth DuCasque hotel ligt aan het Vrijthof en dichtbij culturele, historische en sportieve attracties. U kunt een dagje gaan winkelen in het centrum of een lekker drankje doen wanneer de zon schijnt aan het Vrijthof of Onze-Lieve-Vrouweplein. In het hotel zelf zijn geen huisdieren toegestaan, dit kan je dierenliefhebber afschrikken. Maar er is wel WiFi.

Kamerfaciliteiten

Amrâth DuCasque hotel beschikt over 45 kamers. Elke kamer van het hotel is voorzien van een telefoon, televisie, radio, internet en ook een badkamer met een bad en/of douche, föhn en toilet.

Parkeren

Bent u met de auto?  Dan kunt u uw auto tegen betaling parkeren bij de eigen parkeerplaats van het hotel.

Ligging en locatie

Amrâth Hotel DuCasque ligt midden in het centrum van Maastricht. Als u ervoor kiest om met het openbaar vervoer naar het hotel te komen, reis dan naar het centraal station van Maastricht en neem de bus naar het hotel.

Adres gegevens van het Amrâth DuCasque Hotel: Helmstraat 14, 6211 TA, Maastricht, Nederland

Reserveren bij het Amrâth DuCasque Hotel Maastricht

De prijzen bij het Amrâth DuCasque zijn per nacht €54,50

  • Reserveren kan bij booking.com
  • Laagste prijs garantie bij hotelspecials.nl

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *