Crowne Plaza Maastricht

Het Crowne Plaza Maastricht Hotel heeft een unieke ligging aan de rivier de Maas, in het historisch centrum van Maastricht. Ook wordt het hotel sterk aanbevolen in de Michelin-gids van 2011 en is uitgekozen tot het Bilderberg Hotel van het Jaar 2009. Op het gebied van onder andere gasttevredenheid. Het is een erg luxe hotel, de kamers zijn voorzien van een minibar, radio, kleurentelevisie met betaal-TV en CNN, en dit is nog maar het begin. Dus houdt u van een luxe hotel? Kiest u dan voor het Crowne Plaza hotel! Het scoort gemiddeld een 8.1 en vanaf €53,44 per persoon, per nacht kunt u er al terecht! 4 scoort.

  • Reserveren kan bij booking.com
  • Laagste prijs garantie bij hotelspecials.nl

Crowne Plaza Maastricht

Omschrijving van het Crowne Plaza Hotel

Het Crowne Plaza Hotel in Maastricht is een goed bezocht hotel, ook erg populair! Dit luxe hotel bestaat uit 144 kamers die zijn voorzien van moderne apparaturen. Als u een dagje weg wilt, dan kan dat goed in Maastricht zelf. Op het Onze-Lieve-Vrouweplein kunt u gezellig shoppen of op terrasjes op het Vrijthof wat lekkers drinken. U kunt ook een wandeling maken door de oude binnenstad en het omringde heuvelland. Of u neemt een stadstour per koets, wat zeker de moeite waard is!

Kamerfaciliteiten

Het hotel beschikt over 144 kamers, elk warm ingericht. Deze zijn voorzien van een minibar, radio, kleurentelevisie, airconditioning, telefoon, WiFi, kluis, broekenpers, bad, douche en een föhn. Dit is zeker op 5-sterrenniveau. De nieuwe clubkamers hebben nog meer van deze leuke faciliteiten en hebben kamers met uitzicht op  de Maas. Ook zijn er huisdieren toegestaan, wat nog een pluspunt biedt voor echte dieren liefhebbers, u betaalt wel €25.00 per dier, per nacht.

Parkeren

Er is een parkeerplaats beschikbaar bij het Hotel, u betaalt €22.00 per nacht.

Ligging en locatie

Het is goed bereikbaar, hoe u ook reist. Als u met de auto gaat, dan moet u een woonwijk inrijden en u hoeft alleen maar de bordjes te volgen.

Adres gegevens van het Crowne Plaza Hotel: Ruiterij 1, 6221 EW, Maastricht, Nederland

Reserveren bij het Crowne Plaza Hotel Maastricht

De prijzen bij het Crowne Plaza zijn per nacht €53,44

  • Reserveren kan bij booking.com
  • Laagste prijs garantie bij hotelspecials.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *