Bastion Deluxe Hotel Maastricht

Het Bastion Deluxe Hotel Maastricht ligt in het midden van Maastricht en op 5 minuten loopafstand van de Markt en het Vrijthof. De 115 Deluxekamers zijn voorzien van een televisie, wekkerradio, minibar en nog meer faciliteiten. Naast deze Deluxekamers zijn er ook nog 4 familiekamers en 4 Suites.

  • Reserveren kan bij booking.com
  • Laagste prijs garantie bij hotelspecials.nl

Bastion Deluxe Maastricht

Omschrijving van het Bastion Deluxe Hotel

Dit Deluxe hotel in Maastricht zit precies op de goede locatie. Er is van alles in Maastricht te doen, maar ook kunt u een uitstapje maken naar Luik en Aken. U vindt hier kerken, schatkamers en herenhuizen. Dit luxe hotel bestaat uit 115 kamers die zijn voorzien van moderne apparaturen. Een dagje weg is ook erg gezellig in Maastricht. Het hotel beschikt ook over WiFi, maar in de lobby staat ook een computer, waar u gratis gebruik van mag maken.

Kamerfaciliteiten

De 115 Deluxekamers, 4 familiekamers zijn voorzien van een televisie, wekkerradio, minibar, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad, toilet en föhn. De Suites zijn ruimer en hebben een bedbank. Alle kamers zijn voorzien van 2 losse bedden, met de mogelijkheid om ze naast elkaar te zetten.

Parkeren

Het hotel beschikt over een beperkt aantal parkeerplaatsen. Wilt u hier parkeren? Dan kost dat €9 per nacht, en een reservatie van te voren is niet mogelijk.

Ligging en locatie

Met de auto kunt u via de A2 het hotel bereiken. Maar u kunt ook met het openbaar vervoer komen.

Adres gegevens van het Bastion Deluxe Hotel: Boschstraat 27, 6211 AS, Maastricht, Nederland

Reserveren bij het Bastion Deluxe Hotel

De prijzen bij het Bastion Deluxe Hotel zijn per nacht, per persoon €45,25

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *